Falošný tatársky biftek

Potrebujeme:
1kg čerstvých žampiónov alebo iných kvalitných čerstvých húb (tuhé aby sa nerozvarili), slnečnicový olej, 3 veľké cibule, 3-5 str.cesnaku, ml. korenie, 4PL kečupu, vegeta, soľ, ml.paprika.

Postup:
Žampióny očistíme od nečistôt, neumývame, otierame len papierovým obrúskom, nakrájame na menšie kúsky alebo nadrobno. Na panvicu dáme olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu alebo šalotku a necháme podusiť do sklovita. pridáme nakrájané žampióny a podusíme tak aby sa nerozvarili. Aj po udusení musia byť trocha tuhé. Pridáme korenie, papriku, vegetu, kečup a dochutíme soľou. Všetko dobre premiešame (celá masa nesmie obsahovať vodu). Biftek ozdobujeme kolieskami natvrdo uvarených vajec, rajčinou a petržl. vňaťou. Podávame s čerstvými hriankami ktoré potrieme cesnakom.