Žampióny na smotane

Potrebujeme:
200g čerstvých žampiónov, 1 šľahačkovú smotanu, 1 malú cibuľu, 2PL oleja, 2PL výberovej múky, 1KL mletej papriky, korenie, 1 bobk. list, 3 nové korenia, 5 čiernych korení, 1KL horčice, 1KL kečupu, vegeta, soľ, šťavu z 1 citróna.

Postup:
Očistené žampióny pokrájané na plátky dáme dusiť na opraženú cibuľu. Pridáme papriku, koreniny, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Medzitým si pripravíme smotanu v ktorej rozhabarkujeme múku a šťavu z citróna. Vlejeme do udusených žampiónov a krátko povaríme. Na záver ochutíme kečupom, horčicou, soľou a vegetou. Podávame s cestovinou a zeleninovým šalátom.