Bravčová pochúťka

Potrebujeme:
500g bravč.mäsa (na rezne), olej, cibuľa, kečup, horčicu, vegetu, bobk.list, majorán, ml.korenie, sladkú smotanu, hl.múka, ml.papriku.

Postup:
Na oleji speníme 1 menšiu nadrobno nakrájanú cibuľu. Mäso narežeme na širšie rezance a popražíme. Podlejeme pohárom vody a pridáme 1PL kečupu, 1KL horčice, 1KL vegety, 2 bobk.listy, trocha majoránu, soľ, korenie podľa chuti. Podlejeme troškou vody a dusíme. Keď je mäso mäkké, pripravíme si v osobitnej miske 2 PL sladkej smotany, trocha vody, 2PL hl.múky, trocha papriky. Rozhabarkujeme a pridáme k udusenému mäsu. Necháme zovrieť a odstavíme. Podávame s hranolkami, dusenými zemiakmi alebo makarónmi.