Bravčové mäso na diabolský spôsob
Potrebujeme:
500g chudého bravč. mäsa, 2 vajcia, ml.korenie, 5 str. cesnaku, olej, 5 malých
pálivých papričiek, 2 póry, 1 cibuľu, 100ml vývaru z 1 kocky Masoxu.
Postup:
Bravč. mäso nakrájame na tenké pásiky, asi 3 cm dlhé. V miske rozšľaháme vajcia,
osolíme, viac okorenímea pridáme pretlačený cesnak. Potom do misky vložíme mäso
a spoločne premiešame. Nadrobno nakrájenú cibuľu speníme na oleji a pridáme pripravené
mäso. Prudko opečieme, podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Keď je mäso mäkké,
pridáme nadrobno nakrájené pálivé papričky a na krúžky nakrájaný pór. Podľa chuti
môžeme pridať ml.korenieaby mäso bolo dosť pálivé. Podávame s dusenou ryžou.