Potrebujeme:
500g bravč. krkovičky alebo stehna
100g oleja
100g slaniny
mletú papriku
vetvičku rozmarínu
soľ
korenie
2 zelené papriky
2 červené papriky
4 rajčiny
4 väčšie zemiaky
100g čerstvých žampiónov alebo iných húb
100g oštiepku alebo podobného syra
1 červenú cibuľu
1 bielu cibuľu
Postup:
Z mäsa nakrájame 10 plátkov, trocha naklepeme, osolíme a okoreníme. Zeleninu
nakrájame na väčšie kusy, potrieme olivovým olejom a všetko opečieme na rošte
alebo na panvici. Z alobalu spravíme vrecká, do ktorých navrstvíme zeleninu,
huby, postrúhaný syr, mäso, orestované zemiaky, kocky slaniny, poprášime paprikou,
navrch položíme kúsok rozmarínu, dobre zabalíme a dáme na gril asi na 15-20
minút opekať.