Írska pochúťka

Potrebujeme:
600g bravč. karé bez kostí, soľ, ml.korenie, grilovacie korenie, trocha chilli, olej, 4 rajčiny, 1 papriku alebo kápiu, 100g postrúhaného eidamu, 4 mrazené kukurice (alebo čerstvé), 50g polohr. múky, 0,5dl mlieka, 1 vajce.

Postup:
Karé nakrájame na rezance, osolíme, ochutíme koreninami, pokvapkáme olejom, kvapkou worchestru a necháme odležať min. 4 hodiny. Potom orestujeme na oleji, keď je mäkké pridáme pokrájané rajčiny a kápiu a orestujeme (nesmie nám vzniknúť lečo). Medzitým uvaríme kukuricu, nakrájame na kolieska a dáme piecť do rúry. Z mlieka múky a vajca spravíme palacinky (nie sladké), položíme na ne mäso s rajčinami a paprikou, posypeme syrom a preložíme. Obložíme kolieskami kukurice.