Pečeň po S´ČHUANSKY

Potrebujeme:
500g pečene, škrobovú múčku, 5PL oleja, hrsť sušených a namočených húb, 1str.cesnaku, 3 cibuľky s vňaťou, 1KL cukru, hrsť zelených fazuliek, 1/2KL zázvoru, 1 pálivú papriku, 2PL sójovej omáčky, 1dl vývaru, 2PL vína, 1KL glutasolu.

Postup:
Pečeň nakrájame na plátky o veľkosti sústa, obalíme v maizene alebo solamyle a prudko za stáleho miešania opražíme. Huby pokrájame na kúsky, cesnak na plátky, cibuľu na kúsky a pridáme k mäsu. Osmahneme, premiešame, pridáme cukor, zázvor, papriku, sójovú omáčku, víno a glutasol a povaríme. Nakoniec pridáme fazuľové lusky.