Potrebujeme:
150g špagiet
1 čínskej kapusty
2 str. cesnaku
50g húb
1 zelenú papriku
1 cibule
100g bravčového mäsa
sójovú omáčku
omáčku Oyster
soľ
korenie
olej na opekanie
Postup:
Zeleninu, huby a mäso nakrájame na rezance, špagety uvaríme nie celkom do mäkka.
Na panvici rozpalime asi dve PL oleja a vložíme na plátky nakrajaný cesnak.
Trochu ho opečieme, aby olej ziskal arómu a vyberieme na tanier. Vložíme bravčové
mäso, ktoré sme vopred osolili a ochutili korením a sójovou omáčkou. Opečieme
do hneda a opäť odložíme na tanier. Na panvici ďalej opekáme zeleninu v poradi
paprika, huby, cibuľa, kapusta. Keď je zelenina polomäkká, ešte trochu chrumkavá,
pridáme cesnak, mäso a scedené špagety a ďalej opekáme. Zároveň ochutíme sójovou
omáčkou a omáčkou Oyster, prípadne trocha dokoreníme a dosolíme. Podávame teplé
ako samostatne jedlo. Podľa chuti môžeme zeleninu obmieňať, vhodné sú aj sójové
klíčky, na tenké plátky nakrájaná mrkva, či baklažán.