Rezance zapečené s feferonkami

Potrebujeme:
250g rezancov, 3 feferónky, soľ, str.cesnaku, cibuľa, 200g šunky, 6PL oleja, 2PL múky, 2dl mäsového vývaru, 150g kyslej smotany, 1,5dl mlieka, korenie, 500g rajčín, 100g zelených olív bez kôstiek, 50g syra, pažítka.

Postup:
Rezance uvaríme v slanej vode, feferónky na kolieska, cibuľu pokrájame na jemno, cesnak a šunku na tenké rezance. Cibuľu a cesnak opečieme na oleji, zaprášime múkou, osmahneme, zalejeme vývarom, primiešame smotanu, mlieko, osolíme a okoreníme. Olúpané rajčiny pokrájame na kocky, olivy rozštvrtíme, syr nastrúhame. Rezance zmiečame s prísadami, dáme do vymastenej formy posypeme syrom a pečieme 30min. pri 200°C. Posypeme pažítkou.