Nepečená Mirečkova torta

Potrebujeme:
4 kyslé smotany
2 balíčky guľatých piškót
2 poháre marhuľového kompótu
3 PL Granka
4 – 5 PL práškového cukru
maslo na vymastenie formy
vanilkový cukor
čokoládu

Postup:
Formu na tortu vymastíme maslom a vysypeme Grankom. 2 kyslé smotany rozmiešame s cukrom, ďalšie 2 rozmiešame s cukrom, vanilkovým cukrom a Grankom. Na dno formy naukladáme vrstvu piškót, na ňu marhule a zalejeme a rozotrieme zmesou smotany a cukru. Navrch uložíme ďalšiu vrstvu piškót, marhúľ a zmes smotany s Grankom, cukrom a vanilkovým cukrom. Povrch ozdobíme nastrúhanou čokoládou. Tortu dáme do chladničky stuhnúť aspoň na 3 hodiny.