Ovocná rošáda

Potrebujeme:
1/2 vrecúška piškót Opavia, 100 g lieskových orieškov, 2 vajcia, 100 g medu, 100 g stuženého rastlinného tuku, 200 g rozpustnej čokolády, 25 g masla, sezónne ovocie alebo kompót, 2 balíčky rozpustnej čírej želatíny.

Postup:
Vajcia, med, rozohriaty tuk vymiešame, pridáme čokoládu a mleté orechy. Primiešame rozdrobené piškóty. Hmotu dáme do tortovej formy, povrch slabo potrieme rozpustenou čokoládou a necháme v chladničke 1 - 2 hodiny. Ovocie umyjeme, necháme dobre odkvapkať, vykôstkujeme a pokrájame na malé kúsky. Poukladáme na vychladnutý tortový korpus. Želatínu pripravíme podľa návodu a polejeme ňou ovocie. Necháme v chladničke stuhnúť.