Tiramsu aké ste ešte nejedli

Potrebujeme:
2 veľké balenia piškót
2 smotany na šľahanie
4 vajcia
150g práškového cukru
1 vanilkový cukor
2 bánovecké nátierky neochutené (á 250g)
5 plátkov želatíny
horké kakao
Sirup: 200g cukru, 100ml rumu, 250ml kávy nescafé (alebo prekapávanú)

Postup:
Uvaríme kávu, zmiešame s 200g cukru a rumom. Do obdĺžnikovej nádoby uložíme jednu vrstvu piškót, ktoré sme namočili do uvareného sirupu. Vajcia a 150g práškového cukru vymiešame do peny a pridáme vanilkový cukor. Plátky želatíny namočíme na 5 minút do studenej vody. Do vajcovej zmesi pridáme bánoveckú nátierku a vymiešame. Smotanu vyšľaháme do tuha a pridáme do krému Želatínu po napučaní vyžmýkame a v malej rajnici rozpustíme, potom za stáleho miešania pridáme do krému. Krémom potrieme vrstvu piškót, naň znova naukladáme vrstvu namočených piškót, opäť krém, a takto opakujeme až do minutia surovín. Posledná vrstva je krém, ktorý posypeme horkým kakaom. Pred podávaním dáme na 2 hodiny stuhnúť do chladničky.