Tatranský guláš

Potrebujeme:
400g bravčového pliecka
1 KL hladkej múky
1 cibuľu
100g čerstvých žampiónov
2 zeleninové papriky
1 feferónku
50g sterilizovaného hrášku
4 rajčiny
1 PL kyslej smotany
soľ
olej

Postup:
Mäso nakrájame na kocky, osolíme a opražíme na rozohriatom oleji. Poprášime múkou a pridáme nadrobno posekanú cibuľu a žampióny. Všetko spolu opražíme do polomäkka. Potom pridáme očistené pokrájané papriky, krátko osmažíme, podlejeme, vložíme feferónku a udusíme domäkka. Nakoniec pridáme sterilizovaný hrášok, olúpané a pokrájané rajčiny a dodusíme. Guláš zjemníme kyslou smotanou. Podávame s haluškami alebo knedľou.