Guláš pražského drožkára

Potrebujeme:
350g zadného hovädzieho mäsa
350g bravčového pliecka
75g tuku
200g cibule
600ml hovädzieho vývaru
15g mletej papriky
soľ, korenie
rascu
2 strúčiky cesnaku
15g rajčinového pretlaku
40g hladkej múky
majoránku
150g debrecínskych párkov
30g feferóniek

Postup:
Obe mäsá nakrájame na kocky. Na tuku opražíme cibuľu, pridáme papriku, speníme, zastrekneme trochou vody, vložíme mäso, orestujeme, pridáme soľ, korenie, pretlak, rascu, rozotretý cesnak, polovicu vývaru a dusíme domäkka. Mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, zarestujeme, pridáme vývar, majoránku a prevaríme. Šťavu precedíme na mäso, pridáme kolieska párkov, nasekané feferónky a chvíľu povaríme.