Pašerácky guláš

Potrebujeme:
750g predného hovädzieho mäsa
80g tuku
200g cibule
15g mletej papriky
600ml vody
2 strúčiky cesnaku
soľ, korenie
rascu
majoránku
50g hladkej múky
150g žampiónov
20g rastlinného tuku
250g jemných párkov
250g sterilizovaného paprikového šalátu

Postup:
Mäso nakrájame na kocky. Na tuku opražíme nakrájanú cibuľu, zaprášime paprikou, speníme, vložíme mäso, orestujeme, pridáme vodu, soľ, korenie, pretlak, rascu, rozotretý cesnak, majoránku a dusíme domäkka. Mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, orestujeme, zalejeme vodou a povaríme. Šťavu precedíme na mäso, vložíme orestované nakrájané žampióny, kolieska párkov, posekaný šalát a necháme prejsť varom.