Bivojův biftek

Potrebujeme:
500g pravej sviečkovice
2 cibule
3 žĺtka
olej
kečup
sardelovú pastu
kyslú uhorku
mletú rascu
kari korenie
cesnak
sladkú a pálivú papriku
korenie
soľ
chlieb

Postup:
Mäso umyjeme a pomocou kuchynského noža naškriabeme. Základom dobrého bifteku je pestrá paleta jednotlivých ingrediencií, ktoré vytvárajú rozmanité chute, lebo platí že čo tvorca, to iný tatarák.
Preto pre konzumentov pripravíme rôzne ingrediencie a každý si pridá to, čo má najradšej. Nakrájame najemno cibuľu, nastrúhame uhorku a rozotrieme cesnak. Do naškrabaného mäsa vyhĺbime jamku, ktorú naplníme žĺtkami. Pridáme ostatné suroviny, okrem cesnaku a dokonale premiešame. Chlieb opečieme na oleji, potrieme cesnakom a natierame biftekom.