Tajomstvo
Potrebujeme:
4 teľacie rezne, 1 stredne veľkú cibuľu (nemusí byť), 4 rajčiny, 2 zelené papriky,
100g žampiónov, 1dl bieleho vína, kečup, soľ, olej, 4 vajcia, 4 krajce bieleho
chleba, maslo.
Postup:
Rezne mierne naklepeme a na rozpálenom oleji prudko opečieme. Pridáme žampióny,
zalejeme vínom a dusíme. Podľa potreby podlievame ešte vínom alebo vodou. Asi
po 30 minútach pridáme pokrájanú zelenú papriku, rajčiny a cibuľu, osolíme a ďalej
dusíme. Pred koncom pridáme kečup podľa chuti.
Na inej panvici si roztopíme maslo a opečieme na ňom chlieb navlhčený vo vajíčku.
Ten potom položíme na predohriaty tanier, položíme naň rezeň a polejeme zmesou
húb a zeleniny.