Tajomstvo

Potrebujeme:
4 teľacie rezne, 1 stredne veľkú cibuľu (nemusí byť), 4 rajčiny, 2 zelené papriky, 100g žampiónov, 1dl bieleho vína, kečup, soľ, olej, 4 vajcia, 4 krajce bieleho chleba, maslo.

Postup:
Rezne mierne naklepeme a na rozpálenom oleji prudko opečieme. Pridáme žampióny, zalejeme vínom a dusíme. Podľa potreby podlievame ešte vínom alebo vodou. Asi po 30 minútach pridáme pokrájanú zelenú papriku, rajčiny a cibuľu, osolíme a ďalej dusíme. Pred koncom pridáme kečup podľa chuti.
Na inej panvici si roztopíme maslo a opečieme na ňom chlieb navlhčený vo vajíčku. Ten potom položíme na predohriaty tanier, položíme naň rezeň a polejeme zmesou húb a zeleniny.