Pikantné vyprážané kuracie stehná

Potrebujeme:
4 kuracie stehná
500ml mlieka
4 strúčiky cesnaku
soľ
chilli papričky
hladkú múku
2 vajcia
2 PL mlieka
strúhanku
tuk na vyprážanie
citrónovú šťavu

Postup:
Stehná umyjeme a uložíme na 3-4 hodiny do mlieka v ktorom sme rozmiešali cesnak rozotrený so soľou a posekané chilli papričky. Potom ich obalíme v múke, vajciach rozšľahanými s mliekom a soľou a nakoniec v strúhanke. Stehná vyprážame najprv z jednej strany odkryté, potom ich obrátime, prikryjeme a dopražíme. Vyprážame na miernom ohni, aby sa mäso dobre prepieklo. Hotové pokvapkáme citrónovou šťavou. Ak sú stehná veľké, môžeme ich z jednej strany narezať až po kosť a roztvoriť. Takto sa lepšie a rýchlejšie upražia
.