Špecialita z morčacích pŕs

Potrebujeme:
300g morčacích pŕs, 200g bravč.pečene, 1 cibuľu, 1 menšiu hlávku cesnaku, 100g húb nakladaných v slanom náleve (sušené vopred uvaríme), 4PL oleja, štipku č.korenia a majoránky, soľ, 2PL sójovej omáčky.

Postup:
Morčacie mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme, pridáme olej, sój.omáčku a rozotretý cesnak. Premiešame, prikryjeme a odložíme na chladné miesto asi na 2 - 4 hodiny. Na panvici marinované mäso prudko opečieme. Keď je polomäkké, odsunieme na okraj panvice a do stredu dáme nakrájanú pečeň, opečieme ju, posypeme majoránkou a pridáme huby. Premiešame, popražíme a na záver pridáme cibuľu nakrájanú na dlhšie pásiky. Odstavíme a necháme prikryté 10 min. Podávame s hranolkami alebo ryžou.