Švajčiarske kuracie závitky

Potrebujeme:
4 kuracie rezne, 50g hydinovej šunky, 50g eidamu, 1/2KL solčanky, 1/2KL mletej papriky, 50g oleja, 100g cibule, karfiol, petržl.vňať, soľ.

Postup:
Rezne naklepeme, osolíme, na každý položíme plátok šunky a eidamu, preložíme a uzavrieme ihlicami. V malom množstve uvaríme domäkka karfiol a ponecháme na teplom mieste. Na oleji závitky zo všetkých strán opražíme a vyberieme. Na tom istom oleji upražíme do sklovita cibuľu, vložíme závitky, poprášime solčankou a paprikou, podlejeme trochou vývaru z karfiolu a dusíme domäkka. Nakoniec šťavu vydusíme na tuk a mäso podávame s karfiolom a zemiakmi. Posypeme petržlenovou vňaťou.