Pikantná fazuľová pochúťka

Potrebujeme:
50g údeného bôčika
1 rímsky šalát
1konzervu červenej fazule v náleve
1 konzervu kukurice
2 veľké cibule
3 pohára pikantného kečupu
1 veľkú červenú papriku
tabacso

Postup:
Šalát očistíme a nakrájame na rezance. Papriku zbavíme semienok a nakrájame na malé kocky. Fazuľu a kukuricu prepláchneme vodou a necháme odkvapkať. Na suchej panvici osmažíme do chrumkava plátky údeného bôčika, vyberieme ich a na výpeku opražíme do sklovita kolieska nakrájanej cibule. Vlejeme kečup, pridáme niekoľko kvapiek tabasca, všetko zamiešame, krátko povaríme a necháme vychladnúť. Šalát vložíme do misy, premiešame s nakrájanou paprikou, fazuľou, kukuricou a prelejeme zálievkou. Prikryté necháme 15 minút odležať. Potom šalát dôkladne premiešame a povrch ozdobíme opraženým bôčikom.