Žampionový šalát

1.
Postup:
Na troške oleja podusíme cibuľku a pridáme nakrájané žampiony. Udusíme do mäkka a necháme vychladnúť. Po vychladnutí pridáme worchestrovú omáčku, vegetu, korenie, kari, podľa chuti prášk.cukor a soľ, majonézu a na záver pár kvapiek citr.šťavy. Dobre premiešame, dáme do chladničky odležať a podávame.


2.
Potrebujeme:
400g zemiakov, 200g kyslej kapusty, 1 cibuľa, 100g žampiónov, 100g šunky, 1 Hermelín, 1 biely jogurt, 2 strúčiky cesnaku, soľ, korenie.
Postup:
Všetko premiešame, necháme odležať.

3.
Potrebujeme:
200g šunky, 1 konzervu žampiónov, 1 lečo, 1 malý pikantný kečup, soľ, korenie, 1 cibuľu, 1-2 kyslé uhorky.

Postup:
Šunku, cibuľu a uhorky pokrájame, lečo scedíme a všetko spolu premiešame.