Fazuľa po poľovnícky

Potrebujeme:
400g bielej fazule, 200g tenkej klobásky, 100g údeného bôčika, 1KL vegety, 3 sušené hríby, 1 cibuľu, 2PL oleja, 2PL rajč.pretlaku, 2PL červeného vína, 1KL horčice, 1KL citr.šťavy, 1PL hl.múky, 4 borievky, mletú paprika, soľ, ml.korenie.

Postup:
Fazuľu a suš.hríby umyjeme a namočíme (každé osobitne) deň vopred. Vodu z fazule zlejeme, pridáme do nej hríby aj s vodou v ktorej boli namočené a varíme s pridanou vegetou. Nadrobno nasekanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme na plátky pokrájanú klobásku a na pásiky bôčik. Poprášime múkou a necháme ľahko sčervenať a preložíme do fazule s hríbmi. Fazuľu varíme do mäkka, pridáme pretlak, horčicu, víno, citr.šťavu a borievky. Dochutíme soľou, paprikou a korením. Podávame s chlebom.