Ostrá klobásová panvica

Potrebujeme:
250g kabanosu (klobáska, saláma a pod.), 2 malé cukety, 3ks papriky, 2 rajčiny, 250g čerstvého alebo konzervovaného hrášku, 3 cibule (červené), 4 str.cesnaku, 4PL oleja, 2PL nadrobno nakrájanej slaninky, 1 zarovnanú PL sušeného majoránu, soľ, ml.č.korenie.
Tvarohová kari omáčka: 250g nízkotučného tvarohu, 50g kyslej smotany, 2PL oleja, 3PL mlieka, 1 zarovnanú PL kari, soľ, ml.č.korenie, trocha petržl.vňate.

Postup:
Kabanos nakrájame na hrubšie kolieska, zeleninu umyjeme. Cuketu olúpeme, papriku prerežeme napoly, odstránime jadrovníky a žilky, rajčiny prerežeme napoly, konzervovaný hrášok zlejeme a necháme odkvapkať. Cuketu prerežeme na 4 časti, nakrájame na plátky, papriku a rajčiny na menšie kúsky, cibuľu a cesnak očistíme a prerežeme na 4 časti. Vo veľkej panvici zohrejeme olej, pridáme klobásu, nakrájanú slaninku, krátko opražíme, vmiešame cuketu, pridáme ostatné suroviny, nakoniec posypeme majoránom a všetko na miernom ohni dusíme asi 10 minút, občas premiešame. Omáčku pripravíme premiešaním všetkých súčastí, okoreníme, osolíme a odložíme do chladničky. Pred podávaním posypeme nasekanou vňaťou. Podávame spolu s klobásovou panvicou a chlebom.