Pečená krkovička s baklažánom a syrom

Potrebujeme:
bravč. krkovičku
baklažán
plátky ementálu
worchestrovú omáčku
grilovacie korenie
cesnak
mleté čierne korenie
soľ
olej

Postup:
Baklažán nakrájame aj so šupkou na 0,5 až 1cm plátky, z každej strany osolíme a vložíme do misky asi na 45 minút až pustí šťavu. Potom šťavu zlejeme a plátky baklažánu opláchneme a osušíme. Na teflonovej panvici nasucho opečieme z oboch strán (alebo ich na panvici troška pokvapkáme olejom) a odložíme.
Krkovičku pokrájame na plátky (nenaklepávame), osolíme, okoreníme, naukladáme na olejom poliaty plech, pokvapkáme worchestrovou omáčkou, posypeme grilovacím korením a najemno nasekaným cesnakom. Podlejeme vodou, prikryjeme a dáme piecť do vyhriatej rúry. Po čase teplotu zmiernime.
Asi po 45 minútach odkryjeme, a keď je mäso takmer upečené, poukladáme naň plátky baklažánu a na ne plátky ementálu. Dáme zapiecť asi na 15 minút pokiaľ sa syr neroztečie.
Podávame s opekanými zemiakmi s citrónom.