...tak toto som ja... .-)
nadpis
kolaz
Naposledy aktualizované:
Dnes je: ,meniny má


VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Jedlá z mletého mäsa


 
 

DROBNÉ rady

  • Ako sa správne krájajú bylinky? Pažítka, petržlenová vňať, bazalka a estragón sa spracúvajú rozličným spôsobom...
  • Prečo býva zapekaná zelenina vodová? Zeleninu by sme nemali blanšírovať, ale nakrájanú ju chvíľu opražiť na olivovom oleji...
  • Prečo rozkrájané jablká zhnednú? Jablká sa sfarbujú pôsobením svetla. Jednoduchý trik, aby sa to nestalo: ...
  • Prečo kapusta niekedy stratí chuť? Aby mala biela kapusta, napr. na kapustné fliačky alebo kapustový závin, čo najlepšiu chuť, je dôležité najprv ju ...
  •  
  • balkánske papriky
  • batôžky so syrom
  • bifteky po turecky
  • bravčové valčeky so smotanovou omáčkou
  • bravčové závitky
  • bravčovinky s cibuľou a horčicou na chlebe
  • bravčovinky s cibuľou
  • diablova pochúťka
  • fašírka z varenej hovädziny
  • fašírky s koreninami
  • guličky v rajčinovej omáčke
  • Holubki – kapustové závitky (Jarminakre prajta)
  • holandské rezne
  • hovädzie medajlóny
  • chilli
  • chilli con carne
  • chilli con carne s dusenou paprikou
  • jemná fašírka
  • jemná mäsová roláda
  • kebab
  • kelové čevabčiči
  • kežmarská veľkonočná pečienka
  • koložvárska kapusta
  • krumlovský drak
  • maslový rezeň so syrom
  • mäsové guľky á la sviečková
  • mäsové guľky so smotanou
  • mäsové guľky s kapustou
  • mäsové opečenky
  • mäsový nákyp
  • mleté mäso s kelom
  • mleté rezne so syrom
  • moskovská plnená kapusta
  • musaka
  • nákyp z mletého mäsa
  • pečená plnená paprika
  • pestrá panvica
  • plnená fašírka
  • plnená kapusta
  • prekladaný karfiol
  • pštrosie vajcia
  • roláda z bôčika
  • sarma
  • sekaná na plechu
  • sekaná plnená pečeň

    ďalšie recepty
  •  
    ©2003 Miroslav Kimlička