...tak toto som ja... .-)
nadpis
kolaz
Naposledy aktualizované:
Dnes je: ,meniny má


VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Nátierky


 
 

DROBNÉ rady

  • Ako sa správne krájajú bylinky? Pažítka, petržlenová vňať, bazalka a estragón sa spracúvajú rozličným spôsobom...
  • Prečo býva zapekaná zelenina vodová? Zeleninu by sme nemali blanšírovať, ale nakrájanú ju chvíľu opražiť na olivovom oleji...
  • Prečo rozkrájané jablká zhnednú? Jablká sa sfarbujú pôsobením svetla. Jednoduchý trik, aby sa to nestalo: ...
  • Prečo kapusta niekedy stratí chuť? Aby mala biela kapusta, napr. na kapustné fliačky alebo kapustový závin, čo najlepšiu chuť, je dôležité najprv ju ...
  •  
  • biftek z húb
  • bôčiková nátierka
  • cesnaková nátierka
  • diabolské toasty
  • diabolská zmes
  • dobrá nátierka
  • falošná paštéta
  • falošný tatársky biftek
  • harlekýnský chlebíček
  • hermelínová nátierka
  • hydinová nátierka
  • chalupárska nátierka
  • liptovská nátierka
  • lovecký toast
  • macedónska nátierka
  • mäsová zmes na toastoch
  • moja rybacia nátierka
  • nátierka na chlebíčky s tuniakom
  • nátierka pre hostí
  • nátierka z lososa
  • nátierka z tresčej pečene
  • nátierka z tuniaka
  • nátierka z údenej makrely
  • nátierka z vareného hovädzieho mäsa
  • nátierka z bravčovej konzervy
  • nátierka z bryndze a Nivy
  • nátierka z hydinovej pečene
  • nátierka zo sardieniek
  • nátierka z údeného tuniaka
  • olomoucká nátierka
  • ostrá salámová zmes na chlebíčky
  • pečeňová nátierka
  • pečeňová paštéta
  • pečienková pomazánka
  • pikantná bryndza
  • pikantná mäsová nátierka
  • pikantná nátierka
  • pikantná oškvarková pomazánka
  • pikantná tvarohová nátierka
  • poľovnícky toast
  • rokfortová nátierka
  • salámová nátierka
  • špekáčková nátierka
  • šunková nátierka

    ďalšie recepty
  •  
    ©2003 Miroslav Kimlička