Naposledy aktualizované:
Rýchle menu
----------------
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
--- guláše bravčové
--- guláše hovädzie
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
--- huby
--- sója
--- tofu
--- zelenina
--- zemiaky
--- rôzne
Cestoviny
--- cestoviny
--- špagety
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
--- pizza
Koláče a dezerty
--- čokoláda
Šaláty
--- so syrom
--- s vajciami
--- zeleninové
--- rôzne
Nátierky
Trvanlivé nátierky
Zaváranie zeleniny
Dnes je:
,meniny má
HOME
VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Jedlá s použitím údeného mäsa, údenín a pod...
Pridať k obľúbeným položkám
DROBNÉ rady
Ako sa správne krájajú bylinky?
Pažítka, petržlenová vňať, bazalka a estragón sa spracúvajú rozličným spôsobom...
Prečo býva zapekaná zelenina vodová?
Zeleninu by sme nemali blanšírovať, ale nakrájanú ju chvíľu opražiť na olivovom oleji...
Prečo rozkrájané jablká zhnednú? Jablká sa sfarbujú pôsobením svetla.
Jednoduchý trik, aby sa to nestalo: ...
Prečo kapusta niekedy stratí chuť?
Aby mala biela kapusta, napr. na kapustné fliačky alebo kapustový závin, čo najlepšiu chuť, je dôležité najprv ju ...
americký utopenec
bačovská pochúťka
bravčové údené zapečené v cestíčku
dusená zelenina s klobásou
fazuľa po poľovnícky
fazuľa s párkom
fazuľa s rajčinami
fazuľa z vysočiny
fazuľový prívarok s kolenom
gazdovská pochúťka
horniacky guláš
chatárska pochúťka
kapusta s klobásou
kel na severonemecký spôsob
kel so zemiakmi a klobásou
kyslá kapusta s údeným mäsom
lacné klobásy zo zemiakov
marinované špekáčiky
maškrtný jazyk
mexický fazuľový hrniec
mortadella
ostrá klobásová panvica
perkelt z párkov
pikantné nakladané párky
pikantní utopenci
pivný kurýr
plnené zapečené klobásy
pochúťka v alobale
rolky zo šunky a syra
rýchla a dobrá tlačenka
šošovica s ježkami zo špekáčikov
špekáčiky na čiernom pive
údené mäso s fazuľou
utopenci
veľkonočná baba
vikingské lodičky
vyprážané krokety s údeným mäsom
zapečená kyslá kapusta s údeninou
zapečená šunka so žampiónovou zmesou
zapečená zelenina s údeným bôčikom
zapečené šunkové závitky
zapečené šunkové závitky so syrom
zapekaná klobása
ďalšie recepty
©2003 Miroslav Kimlička