Naposledy aktualizované:
Rýchle menu
----------------
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
--- guláše bravčové
--- guláše hovädzie
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
--- huby
--- sója
--- tofu
--- zelenina
--- zemiaky
--- rôzne
Cestoviny
--- cestoviny
--- špagety
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
--- pizza
Koláče a dezerty
--- čokoláda
Šaláty
--- so syrom
--- s vajciami
--- zeleninové
--- rôzne
Nátierky
Trvanlivé nátierky
Zaváranie zeleniny
Dnes je:
,meniny má
HOME
VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Jedlá z bravčového mäsa
Pridať k obľúbeným položkám
DROBNÉ rady
Ako získa chudé mäso šťavu?
Naklepávanie
je pri príprave rezňv dôležité. Mäso naklepávame preto....
Ako docielime aby bol pečený bôčik chrumkavý...?
Obaľovanie rezňov...
Na akom tuku sa robí viednský rezeň...?
Ako sa robia vlny na viedenskom rezni..?
Kedy bude rezeň chrumkavý?
Príprava mäsa
Mäso, ktoré chceme upravovať nakrájané, by sa malo najprv dobre umyť a obrúskom zľahka osušiť. Pred tým ako ho budeme piecť alebo variť, mali by sme ho očistiť. Pri teľacej sviečkovici (filé)
postupujeme nasledovne:
....
rady ako pripravovať pečeň....
ázijská kotleta
bôčik
bohaté rezne
boloňské rezne
božská špecialita
bravčová krkovička na horčici
bravčová pečeň pre labužníkov
bravčová pečienka s rascovou kôrkou
bravčová pochúťka
bravčová pochúťka s jablkami
bravčové karé morené
bravčové karé na cibuľke
bravčové karé na smotane
bravčové kocky so sladkými paprikami
bravčové kotlety nadivoko
bravčové kotlety na horčici
bravčové kotlety na leče
(minútka)
bravčové kotlety po farsky
bravčové kotlety s rozmarínom a pečenými zemiakmi
bravčové mäso na diabolský spôsob
bravčové mäso na hrášku
bravčové mäso po čínsky
bravčové mäso s fazuľou a kapustou
bravčové mäso v keli
bravčové mäso na slanine
bravčové na smotane
bravčové pečené mäso so syrom
bravčové ražniči v alobale
bravčové rebierko na žampiónoch
bravčové rezne na paprike
bravčové rezne na zelenine
bravčové rezne s čerstvými hubami
bravčové rezne v alobale
bravčové rolované
bravčové stehno ježibaba
bravčové v alobale
bravčové v šľahačke
bravčové zapečené v zemiakoch
bravčové závitky
bravčové zavitky so žampiónmi
bravčový balíček "Strečno"
bravčový bôčik s kapustou a jablkami
bravčový perkelt na maďarský spôsob
bravčový plátok v alobale
bystrické rebierko
čachtické plnené rezne
čiernohorský rezeň
ďalšie recepty
©2003 Miroslav Kimlička