...tak toto som ja... .-)
nadpis
kolaz
Naposledy aktualizované:
Dnes je: ,meniny má


VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Jedlá z bravčového mäsa


 
 

DROBNÉ rady

  • Ako získa chudé mäso šťavu?

  • Naklepávanie je pri príprave rezňv dôležité. Mäso naklepávame preto....


  • Ako docielime aby bol pečený bôčik chrumkavý...?


  • Obaľovanie rezňov...
  • Na akom tuku sa robí viednský rezeň...?

  • Ako sa robia vlny na viedenskom rezni..?

  • Kedy bude rezeň chrumkavý?

  • Príprava mäsa
    Mäso, ktoré chceme upravovať nakrájané, by sa malo najprv dobre umyť a obrúskom zľahka osušiť. Pred tým ako ho budeme piecť alebo variť, mali by sme ho očistiť. Pri teľacej sviečkovici (filé) postupujeme nasledovne:....


  • rady ako pripravovať pečeň....
  • ázijská kotleta
  • bôčik
  • bohaté rezne
  • boloňské rezne
  • božská špecialita
  • bravčová krkovička na horčici
  • bravčová pečeň pre labužníkov
  • bravčová pečienka s rascovou kôrkou
  • bravčová pochúťka
  • bravčová pochúťka s jablkami
  • bravčové karé morené
  • bravčové karé na cibuľke
  • bravčové karé na smotane
  • bravčové kocky so sladkými paprikami
  • bravčové kotlety nadivoko
  • bravčové kotlety na horčici
  • bravčové kotlety na leče (minútka)
  • bravčové kotlety po farsky
  • bravčové kotlety s rozmarínom a pečenými zemiakmi
  • bravčové mäso na diabolský spôsob
  • bravčové mäso na hrášku
  • bravčové mäso po čínsky
  • bravčové mäso s fazuľou a kapustou
  • bravčové mäso v keli
  • bravčové mäso na slanine
  • bravčové na smotane
  • bravčové pečené mäso so syrom
  • bravčové ražniči v alobale
  • bravčové rebierko na žampiónoch
  • bravčové rezne na paprike
  • bravčové rezne na zelenine
  • bravčové rezne s čerstvými hubami
  • bravčové rezne v alobale
  • bravčové rolované
  • bravčové stehno ježibaba
  • bravčové v alobale
  • bravčové v šľahačke
  • bravčové zapečené v zemiakoch
  • bravčové závitky
  • bravčové zavitky so žampiónmi
  • bravčový balíček "Strečno"
  • bravčový bôčik s kapustou a jablkami
  • bravčový perkelt na maďarský spôsob
  • bravčový plátok v alobale
  • bystrické rebierko
  • čachtické plnené rezne
  • čiernohorský rezeň
    ďalšie recepty
  •  
    ©2003 Miroslav Kimlička