Naposledy aktualizované:
Rýchle menu
----------------
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
--- guláše bravčové
--- guláše hovädzie
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
--- huby
--- sója
--- tofu
--- zelenina
--- zemiaky
--- rôzne
Cestoviny
--- cestoviny
--- špagety
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
--- pizza
Koláče a dezerty
--- čokoláda
Šaláty
--- so syrom
--- s vajciami
--- zeleninové
--- rôzne
Nátierky
Trvanlivé nátierky
Zaváranie zeleniny
Dnes je:
,meniny má
HOME
VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Jedlá z rýb
Pridať k obľúbeným položkám
DROBNÉ rady
Ako sa správne krájajú bylinky?
Pažítka, petržlenová vňať, bazalka a estragón sa spracúvajú rozličným spôsobom...
Prečo býva zapekaná zelenina vodová?
Zeleninu by sme nemali blanšírovať, ale nakrájanú ju chvíľu opražiť na olivovom oleji...
Prečo rozkrájané jablká zhnednú? Jablká sa sfarbujú pôsobením svetla.
Jednoduchý trik, aby sa to nestalo: ...
Prečo kapusta niekedy stratí chuť?
Aby mala biela kapusta, napr. na kapustné fliačky alebo kapustový závin, čo najlepšiu chuť, je dôležité najprv ju ...
biftek z rybacej konzervy
falošné filé
filé na spôsob leča
filé so zeleninou v alobale
filé v šampiňónovej omáčke
filé s pikantnou omáčkou
kapor na modro
kapor podľa Zelenky
kapor v aspiku
korenená ryba
labužnícke rybie filé
morská ryba na žampiónoch so smotanou
morská ryba so zeleninou
morská ryba s pórom a cesnakom
paprikáš z mrazenej ryby
pečená ryba alebo filé starej mamy
pikantné kúsky ryby
pikantné rybie filé so syrom
pstruh v alobale
ryba na rajčinách
ryba v alobale
ryba vyprážaná vo vaječnom cestíčku
rybacie fašírky
rybia sekaná
rybie filé na cesnaku
rybie filé na dánsky spôsob
rybie filé po sicílsky
rybie filé so šľahačkou
rybie filé v cestíčku
ryby po egejsky
sleď s horčicovou omáčkou
zapečená makrela
zapečené rybie filé
©2003 Miroslav Kimlička