Naposledy aktualizované:
Rýchle menu
----------------
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
--- guláše bravčové
--- guláše hovädzie
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
--- huby
--- sója
--- tofu
--- zelenina
--- zemiaky
--- rôzne
Cestoviny
--- cestoviny
--- špagety
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
--- pizza
Koláče a dezerty
--- čokoláda
Šaláty
--- so syrom
--- s vajciami
--- zeleninové
--- rôzne
Nátierky
Trvanlivé nátierky
Zaváranie zeleniny
Dnes je:
,meniny má
HOME
VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Jedlá z cestovín
Pridať k obľúbeným položkám
DROBNÉ rady
Ako sa správne krájajú bylinky?
Pažítka, petržlenová vňať, bazalka a estragón sa spracúvajú rozličným spôsobom...
Prečo býva zapekaná zelenina vodová?
Zeleninu by sme nemali blanšírovať, ale nakrájanú ju chvíľu opražiť na olivovom oleji...
Prečo rozkrájané jablká zhnednú? Jablká sa sfarbujú pôsobením svetla.
Jednoduchý trik, aby sa to nestalo: ...
Prečo kapusta niekedy stratí chuť?
Aby mala biela kapusta, napr. na kapustné fliačky alebo kapustový závin, čo najlepšiu chuť, je dôležité najprv ju ...
cestovinová pochúťka
cestovinové kúzlo
cestoviny a la Pugačeva
cestoviny Carbonara so syrom
cestoviny po provensálsky
opekané ryžové rezance s kuracím mäsom
orientálne opekané cestoviny
penne All´ Arrabiatta
penne s mäsovou omáčkou
penne s karfiolom
pikantné cestoviny s kurčaťom
rezance zapečené s feferónkami
zapečené fliačky s údeným mäsom
zapekaná cestovina
zapekané cestoviny s baklažánom
zapekané cestoviny s údeným mäsom
zapekané cestoviny so zeleninou
zelené cestoviny s Nivou
naspäť
©2003 Miroslav Kimlička