Naposledy aktualizované:
Rýchle menu
----------------
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
--- guláše bravčové
--- guláše hovädzie
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
--- huby
--- sója
--- tofu
--- zelenina
--- zemiaky
--- rôzne
Cestoviny
--- cestoviny
--- špagety
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
--- pizza
Koláče a dezerty
--- čokoláda
Šaláty
--- so syrom
--- s vajciami
--- zeleninové
--- rôzne
Nátierky
Trvanlivé nátierky
Zaváranie zeleniny
Dnes je:
,meniny má
HOME
VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Jedlá z hydiny
Pridať k obľúbeným položkám
DROBNÉ rady
Ako sa správne krájajú bylinky?
Pažítka, petržlenová vňať, bazalka a estragón sa spracúvajú rozličným spôsobom...
Prečo býva zapekaná zelenina vodová?
Zeleninu by sme nemali blanšírovať, ale nakrájanú ju chvíľu opražiť na olivovom oleji...
Prečo rozkrájané jablká zhnednú? Jablká sa sfarbujú pôsobením svetla.
Jednoduchý trik, aby sa to nestalo: ...
Prečo kapusta niekedy stratí chuť?
Aby mala biela kapusta, napr. na kapustné fliačky alebo kapustový závin, čo najlepšiu chuť, je dôležité najprv ju ...
rezne naruby s pečeným zemiakom
rýchla znojemská
sekaný kurací maslový rezeň
slanáče
slepačie placky
strapaté kari rezne
sliepka na čínsky spôsob
španielske kuracie prsia
špecialita z morčacích pŕs
šťavnaté kurča
švajčiarske kuracie závitky
ŠVEJ-ŽUŽU
talianske kurča
vianočná morka
vyprážané kurča USA
zapečená hydinová pochúťka
zapečená sliepka so syrom
zapečené kuracie prsia s hubovou omáčkou
zapečené morčacie prsia
zapekané kurča
zapekané kurča so smotanou na zemiakoch
zapekané plnené placky
zapekané kuracie prsia s kapustou
naspäť
©2003 Miroslav Kimlička