Naposledy aktualizované:
Rýchle menu
----------------
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
--- guláše bravčové
--- guláše hovädzie
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
--- huby
--- sója
--- tofu
--- zelenina
--- zemiaky
--- rôzne
Cestoviny
--- cestoviny
--- špagety
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
--- pizza
Koláče a dezerty
--- čokoláda
Šaláty
--- so syrom
--- s vajciami
--- zeleninové
--- rôzne
Nátierky
Trvanlivé nátierky
Zaváranie zeleniny
Dnes je:
,meniny má
HOME
VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Koláče a dezerty
Pridať k obľúbeným položkám
DROBNÉ rady
Ako sa správne krájajú bylinky?
Pažítka, petržlenová vňať, bazalka a estragón sa spracúvajú rozličným spôsobom...
Prečo býva zapekaná zelenina vodová?
Zeleninu by sme nemali blanšírovať, ale nakrájanú ju chvíľu opražiť na olivovom oleji...
Prečo rozkrájané jablká zhnednú? Jablká sa sfarbujú pôsobením svetla.
Jednoduchý trik, aby sa to nestalo: ...
Prečo kapusta niekedy stratí chuť?
Aby mala biela kapusta, napr. na kapustné fliačky alebo kapustový závin, čo najlepšiu chuť, je dôležité najprv ju ...
nepečená Mirečkova torta
orechová maškrta
orechové medovníčky
osie hniezda
ovocná rošáda
ovocný chlebíček
ovocný koláč
palacinková torta
pečené buchty
pohár Rózinka
pudingové rožky
pudingový krém s piškótami a ovocím
punčové rezy
rafaelo
roláda s malinovým krémom
rumové mesiačiky
ruská zmrzlina
rýchly orechový zákusok
rýchly piškótový koláč
Sacherova torta
švédsky koláč
tiramisu
tiramisu aké ste ešte nejedli
trená kysucká bábovka z piškótového cesta
tvarohová torta
tvarohová torta "NEHA"
tvarohové šátočky s lekvárom
tvarohový Miláčik
tvarohový mrežovník
veterníky
vianočka
vianočná štóla
vianočný koláč
výborná bábovka
výborný makový koláč
žĺtkové rezy
zmrzlina
naspäť
©2003 Miroslav Kimlička