...tak toto som ja... .-)
nadpis
kolaz
Naposledy aktualizované:
Dnes je: ,meniny má


VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Zeleninové šaláty

  ...šaláty so syrom... šaláty s vajciami... rôzne šaláty...
 
DROBNÉ rady

  • Ako sa správne krájajú bylinky? Pažítka, petržlenová vňať, bazalka a estragón sa spracúvajú rozličným spôsobom...
  • Prečo býva zapekaná zelenina vodová? Zeleninu by sme nemali blanšírovať, ale nakrájanú ju chvíľu opražiť na olivovom oleji...
  • Prečo rozkrájané jablká zhnednú? Jablká sa sfarbujú pôsobením svetla. Jednoduchý trik, aby sa to nestalo: ...
  • Prečo kapusta niekedy stratí chuť? Aby mala biela kapusta, napr. na kapustné fliačky alebo kapustový závin, čo najlepšiu chuť, je dôležité najprv ju ...
  • balkánsky šalát
  • cigánsky šalát
  • fazuľový šalát
  • grécka zeleninová misa
  • hráškový šalát s mrkvou
  • hubový šalát
  • kalerábový šalát s mrkvou
  • kapustovo-majonézový šalát
  • kapustový šalát
  • letný šalát
  • letný zeleninový šalát
  • listový šalát s francúzskym dressingom
  • miešaný uhorkový šalát so smotanou
  • paprikový šalát s uhorkou
  • pestrý šalát Gyros
  • pestrý zeleninový šalát
  • pikantný fazuľový šalát
  • pikantný zeleninový šalát
  • pikantná kyslá kapusta
  • rajčinový šalát
  • rajčinový šalát so zelerovou vňaťou
  • šalát Bulíček
  • šalát Coleslow
  • šalát "DNĚPR"
  • šalát s chrenom
  • šalát z opečenej papriky
  • šalát z čínskej kapusty
  • šalát z reďkovky
  • šalát z kapusty a jabĺk
  • slovenský šalát
  • srbský šalát
  • sýty kapustový šalát
  • tarator
  • uhorkový šalát s jogurtom-Zazziki
  • uhorkový šalát s hubami
  • uhorkový šalát s reďkovkou
  • žampiónový šalát
  • zanzibarský šalát
  • zeleninový francúzsky šalát
  • zeleninový humr
  • zeleninová misa so zálievkou z Lučiny
  •  
     
    ©2003 Miroslav Kimlička