...tak toto som ja... .-)
nadpis
kolaz
Naposledy aktualizované:
Dnes je: ,meniny má


VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Jedlá zo zeleniny


 
 

DROBNÉ rady

  • Ako sa správne krájajú bylinky? Pažítka, petržlenová vňať, bazalka a estragón sa spracúvajú rozličným spôsobom...
  • Prečo býva zapekaná zelenina vodová? Zeleninu by sme nemali blanšírovať, ale nakrájanú ju chvíľu opražiť na olivovom oleji...
  • Prečo rozkrájané jablká zhnednú? Jablká sa sfarbujú pôsobením svetla. Jednoduchý trik, aby sa to nestalo: ...
  • Prečo kapusta niekedy stratí chuť? Aby mala biela kapusta, napr. na kapustné fliačky alebo kapustový závin, čo najlepšiu chuť, je dôležité najprv ju ...
  •  
  • brokolica v palacinkovom ceste
  • cuketa na ázijský spôsob
  • dusená kyslá kapusta
  • dusená zelenina s klobásou
  • fazuľa na paprike
  • fazuľa po taliansky
  • fazuľa s hubami
  • fazuľový prívarok
  • fazuľové struky so syrom
  • fazuľový guláš
  • kapusta na sladkokyslý spôsob
  • kapustové rezne
  • karbonátky bez mäsa
  • karfiolové guľky
  • karfiol na spôsob rizota
  • karfiol s rajčinami
  • karfiolové fašírky
  • karfiolové placky
  • karfiolový nákyp
  • karfiolový nákyp so šunkou
  • patizón na kari
  • patizónové placky
  • patizónový guláš
  • pečenáče
  • plnené kapustné listy
  • plnený kel
  • prekladaný karfiol
  • šošovica na slanine
  • šošovicový prívarok
  • špenát
  • tortilla z tekvice
  • vyprážané kelové listy
  • vyprážaný zeleninový rezeň
  • zapekaná kapusta
  • zapekaná zelenina
  • zapekaná zelenina s údeninou
  • zapekaný baklažán
  • zapekaný karfiol
  • zapekaný karfiol po taliansky
  • zapekaný patizón
  • zeleninové fašírky
  • zeleninové rezne
  • zeleninový guláš
  • zeleninový guláš s párkami
  • zeleninový mozoček
  • zeleninový nákyp so syrom
  •  
    ©2003 Miroslav Kimlička