Naposledy aktualizované:
Rýchle menu
----------------
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
--- guláše bravčové
--- guláše hovädzie
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
--- huby
--- sója
--- tofu
--- zelenina
--- zemiaky
--- rôzne
Cestoviny
--- cestoviny
--- špagety
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
--- pizza
Koláče a dezerty
--- čokoláda
Šaláty
--- so syrom
--- s vajciami
--- zeleninové
--- rôzne
Nátierky
Trvanlivé nátierky
Zaváranie zeleniny
Dnes je:
,meniny má
HOME
VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Jedlá z bravčového mäsa
Pridať k obľúbeným položkám
DROBNÉ rady
Ako získa chudé mäso šťavu?
Naklepávanie
je pri príprave rezňv dôležité. Mäso naklepávame preto....
Ako docielime aby bol pečený bôčik chrumkavý...?
Obaľovanie rezňov...
Na akom tuku sa robí viednský rezeň...?
Ako sa robia vlny na viedenskom rezni..?
Kedy bude rezeň chrumkavý?
Príprava mäsa
Mäso, ktoré chceme upravovať nakrájané, by sa malo najprv dobre umyť a obrúskom zľahka osušiť. Pred tým ako ho budeme piecť alebo variť, mali by sme ho očistiť. Pri teľacej sviečkovici (filé)
postupujeme nasledovne:
....
rady ako pripravovať pečeň....
cigánska pečienka - minútka
cigánska zmes
čínske jedlo
čínske mäso
čínske rezne
delikatesa
detvianska nátura
detvianske bravčové v placke
diabolská zmes
diabolské rezne
diviačie stehno so šampiňónovou omáčkou
fazuľák
fínske rezne
galja
grécky gyros
grilované bravčové plátky
grilované bravčové rebierka
grilované bravčové rezne so syrom
grilovaný bravčový rezeň
hanácky biftek
hrbaté mäso
husárska roláda
chalupárske rezne
chlapský šmak
írska pochúťka
južanské kotlety
karé s pikantnou omáčkou
karibský kebab
kastrólové kotlety
KATSUDON - bravčovina po japonsky
košovská špecialita
kotlety na cibuli
kotlety na paprike
labužnícke zemiakové placky
lahôdkové karé
marinovaný bôčik v chrenovom jogurte
mäsová zmes v alobale
mäsové rarášky
moravské bravčové rezne
moravský vrabec
nezdravo a chutne po Vidiecky
novoročné bravčové kotlety
novoročný plnený bôčik
obrovský bravčový rezeň
ohnivé koleno
originálna koložvárska kapusta
ostrá mäsová zmes
pečeň na smotane
pečeň po S´ČHUANSKY
pečená anglická kotleta
pečená krkovička s baklažánom a syrom
pečené bravčové koleno
pečené bravčové plátky
pečené rebierka na keli
ďalšie recepty
©2003 Miroslav Kimlička