...tak toto som ja... .-)
nadpis
kolaz
Naposledy aktualizované:
Dnes je: ,meniny má


VARENIE
Polievky
Predjedlá
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Hydina
Ryby
Údeniny
Guláše
Mleté mäso
Jedlá na ihle
Bezmäsité
Cestoviny
Omáčky a dresingy
Prílohy
Jedlá z vajec
Jedlá zo syra
Múčniky
Koláče a dezerty
Šaláty
Nátierky
ZAVÁRANIE
Zelenina
Trvanlivé nátierky
Ovocie
PRIDAJTE RECEPT
Jedlá z bravčového mäsa


 
 

DROBNÉ rady

  • Ako získa chudé mäso šťavu?

  • Naklepávanie je pri príprave rezňv dôležité. Mäso naklepávame preto....


  • Ako docielime aby bol pečený bôčik chrumkavý...?


  • Obaľovanie rezňov...
  • Na akom tuku sa robí viednský rezeň...?

  • Ako sa robia vlny na viedenskom rezni..?

  • Kedy bude rezeň chrumkavý?

  • Príprava mäsa
    Mäso, ktoré chceme upravovať nakrájané, by sa malo najprv dobre umyť a obrúskom zľahka osušiť. Pred tým ako ho budeme piecť alebo variť, mali by sme ho očistiť. Pri teľacej sviečkovici (filé) postupujeme nasledovne:....


  • rady ako pripravovať pečeň....
  •  
  • cigánska pečienka - minútka
  • cigánska zmes
  • čínske jedlo
  • čínske mäso
  • čínske rezne
  • delikatesa
  • detvianska nátura
  • detvianske bravčové v placke
  • diabolská zmes
  • diabolské rezne
  • diviačie stehno so šampiňónovou omáčkou
  • fazuľák
  • fínske rezne
  • galja
  • grécky gyros
  • grilované bravčové plátky
  • grilované bravčové rebierka
  • grilované bravčové rezne so syrom
  • grilovaný bravčový rezeň
  • hanácky biftek
  • hrbaté mäso
  • husárska roláda
  • chalupárske rezne
  • chlapský šmak
  • írska pochúťka
  • južanské kotlety
  • karé s pikantnou omáčkou
  • karibský kebab
  • kastrólové kotlety
  • KATSUDON - bravčovina po japonsky
  • košovská špecialita
  • kotlety na cibuli
  • kotlety na paprike
  • labužnícke zemiakové placky
  • lahôdkové karé
  • marinovaný bôčik v chrenovom jogurte
  • mäsová zmes v alobale
  • mäsové rarášky
  • moravské bravčové rezne
  • moravský vrabec
  • nezdravo a chutne po Vidiecky
  • novoročné bravčové kotlety
  • novoročný plnený bôčik
  • obrovský bravčový rezeň
  • ohnivé koleno
  • originálna koložvárska kapusta
  • ostrá mäsová zmes
  • pečeň na smotane
  • pečeň po S´ČHUANSKY
  • pečená anglická kotleta
  • pečená krkovička s baklažánom a syrom
  • pečené bravčové koleno
  • pečené bravčové plátky
  • pečené rebierka na keli
    ďalšie recepty
  •  
    ©2003 Miroslav Kimlička